0723341822
 

קינוח טבעוני ללא גלוטן- טפיוקה

קינוח טבעוני ללא גלוטן- טפיוקה

רכיבים:

  • כוס פניני טפיוקה
  • 6 כוסות מים
  • קופסת שימורים אחת של חלב קוקוס
  • סוכר לפי הטעם
  • מנגו חתוך לקוביות, ליצ'י בננה פרוסה
  • סוכר קוקוס לקישוט
  • קוביות קרח

הוראות הכנה

  1. מרתיחים את המים ומוסיפים להם את פניני הטפיוקה. מבשלים על אש קטנה מאוד ומערבבים לעתים קרובות, כדי למנוע הידבקות לסיר. מבשלים עד שהפנינים גדלות והופכות לשקופות לחלוטין. מורידים מהאש, מוסיפים סוכר, מערבבים ומצננים.
  2. חותכים את הפירות לחתיכות קטנות.
  3. מכינים קעריות אישיות: לכל קערית יוצקים כ- 4 כפות טפיוקה ומעליהן 2-3 כפות חלב קוקוס. מוסיפים מעל את הפירות החתוכים, מקשטים בקוביות קרח וסוכר קוקוס ומגישים מיד