קייטרינג טבעוני בצפון
קייטרינג טבעוני בצפון זה אחת הנישות היותר מבוקשות בתחום ההסעדה. מסיבות שטרם פוענחו הביקוש לארוחות טבעוניות בקרב המטיילים והנופשים בצפון עולה על הביקוש לתפריט הבשרי. ייתכן וזה הטבע שמסביב וייתכן שזה משהו באווירה, אבל הכיוון הכללי ברור. היתרון של הקייטרינג הטבעוני זה בכך שיש פחות צורך בענייני השגחת כשרות קפדניים. כלומר, הרבה יותר קל לקבל הכשר של בד"צ העדה החרדית למשל מאשר בקשר לבשר. הכוונה כמובן אך ורק לאלו שמציעים מטבח טבעוני בלבד. במקרים של אלו שמתפעלים את שני סוגי המטבחים, המצב קצת יותר מורכב.
סיבה אפשרית אחת להצלחה של התפריט הטבעוני בצפון זה שמאכלי טבע מתעכלים מהר יותר ובכך ניתן לשוב ולטבול בכל אותם מקורות מים שהצפון שופע בהן. יש גם משהו בטיול בצפון שנועד להתנתק ולשנות אווירה. הפניה למאכלים על טהרת הצמחונות משתלבים היטב באווירה של השלווה, הריענון ושבירת השגרה שעמוסה בשווארמות ושאר מיני בשרים. למותר לציין שיש מי שעבורו ההתנסות במאכלי הטבע מהווה תחילתה של ידידות מופלאה שמעבר לצמחונות בהמשכה.